Hirdetés

Megvan Mankrik felesége, lezárást kap a World of Warcraft egyik legismertebb küldetése

|

Szegény Mankrik már sosem láthatja szeretett feleségét, de mi még találkozhatunk vele a Shadowlands túlvilágában.

Hirdetés

Még a Vanilla WoW-ban létezett egy küldetés, ami egy szerencsétlen orkról és feleségéről szólt. Mankriket és szerelmét a Barrensben elkapta egy csapat Quilboar, és bár megpróbáltak harcolni a túlerővel szemben, a nő elesett a csatában. Mankrik harc közben elájult, és amikor felkelt már nem találta sehol párját, így a játékost kérte fel arra, hogy keresse meg őt.

Ez a küldetés még akkoriban készült, amikor a játék nem mondta meg neked, mi hol van, és még a Thottbot jellegű adatbázisok is gyerekcipőben jártak. Emiatt a kutatás elég nehézkes volt, ráadásul a hullát is csak "Beaten Corpse"-ként jelölte meg a játék, így ha bele is botlottál Olgrába, akkor sem tudhattad, hogy ő az.

Hirdetés

Nem csoda tehát, hogy viszonylag sűrűn hangzott el a Barrens chatben, hogy "Hol van van Mankrik felesége?", amiből a már jól ismert mém született. Mankrik és felesége egyébként feltűntek a Warlords of Draenor kiegészítőben, ami egy alternatív idővonalba vitte a játékosokat, és ahol a pár boldogan élhette mindennapjait.

A történet azonban nem kapott valódi lezárást, egészen mostanáig: Makrik feleségét néhány napja megtalálták a Shadowlands bétában. Kiderült, hogy Olgra a harcosok túlvilágába, Maldraxxusba került, ahol az idők végezetéig küzdhet majd a Shadowlands ellenségeivel.

A Shadowlands több elhunyt hőst és gonoszt fog előhúzni, mivel a World of Warcraft túlvilágában játszódik. Kíváncsiak leszünk rá, hogy kikkel találkozhatunk majd még a következő 2 évben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)