Hirdetés

Megvan mikor érkezik a Far Cry 6 következő DLC-je

|

Hamarosan a Far Cry 5 főgonosza is megjelenik a sorozat legújabb részében.

Hirdetés

Sokunknak okozott kellemetlen pillanatokat Joseph Seed, aki a Far Cry 5 történetének főgonoszaként számtalan követőjével együtt próbált minket is megtéríteni. Ugyan végül a terve részben megbukott, így is felégette maga mögött a játék világát. Vaas Montenegro és Pagan Min után ő is csatlakozik a Far Cry 6-hoz, hogy felkérjen minket egy búcsútáncra.

A fanatikus vallási vezető a Joseph: Collapse nevű DLC-vel érkezik, ami a Far Cry 6 Season Pass záró fejezete. Önállóan sajnos nem lesz megvásárolható, a Ubisoft azonban volt olyan előzékeny és egy 25%-os leértékelést tett a belépőre, így 40 helyett 30 euróért aktiválható.

Hirdetés

Akik nem rendelkeznek a Season Pass-szel, de szeretnék kipróbálni a korábbi kiegészítőket, azok az elsőt most akciósan 11,24, a másodikat pedig 14,99 euróért vehetik meg a Ubisoft Connect boltjában.

A Joseph: Collapse című DLC pontos tartalmáról nem sokat meséltek a fejlesztők, ez azonban már nem sokáig jelent problémát, ugyanis február 8-tól minden Season Pass tulajdonos lehúzhatja az új tartalmat az összes platformon, amire megjelent a játék.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)