Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a Pokémon Scarlet és Violet, hatalmas szabadságot ígér a játék

|

Érezni fogjuk a Pokémon Legends: Arceus hatását.

Hirdetés

Új trailert kapott a Pokémon Scarlet és Violet, ezzel párhuzamosan pedig a The Pokémon Company azt is bejelentette, mikor számíthatunk a 9. generációs pokémonokat csatasorba küldő új játékpárosra: a Scarlet és Violet egészen pontosan november 18-án fog megjelenni. Az ígéretek szerint ez lesz az első valóban nyílt világú szerepjáték a szériában, a Pokémon Legends: Arceus sikere tehát nem múlt el nyom nélkül.

A játékba ráadásul négyfős kooperatív multiplayer is kerül, szóval mehet majd a csapatos pokémonvadászat a haverokkal.

Hirdetés

Az előzetesből kiderült, hogy ezúttal rögtön két új professzort is kapunk (egy nőt és egy férfit), valamint megcsodálhattuk a játék két verziójának legendás pokémonjait, akik a megszokott módon ott feszítenek majd a dobozokon is. Visszatér egy halom régi ismerős, a környezet pedig egészen változatosnak ígérkezik.

A Pokémon Scarlet és Violet Nintendo Switchre fog megjelenni 2022. november 18-án. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)