Hirdetés

Megvan mikor érkezik a System Shock kiadójának vérgőzös lövöldéje

|

A Prime Matter legújabb dobása vegyíti majd a keleti és nyugati játékfejlesztés legjobb részeit.

Hirdetés

A Gungrave G.O.R.E egy érdekes játék, már abból a szempontból, hogy egy szárnyait bontogató stúdió első komoly megjelenéséről van szó. Pedig igazság szerint az Iggymob és a Prime Matter közös projektje sokkal jobban néz ki, mint a kezdők projektjei szoktak.

Egy sötét és futurisztikus világban járunk, ahol Grave hatalmas puskái jelentik a megoldást mindenre. Egy tipikus antihőst kell majd alakítanunk látványos frizurával és még látványosabb fegyverekkel.

Hirdetés

Az IGN.com most szállított belőle egy új trailert, de a friss látnivaló mellett az is kiderült, hogy játék elvileg még 2022. őszén megjelenik majd. Azt már egyébként a lenti, alig másfél perces anyagból is le tudjátok majd szűrni, hogy milyen agyament pörgésre számíthattok.

A Gungrave G.O.R.E PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik a PC mellett. Utóbbi esetében már kívánságlistára is rakhatjátok a a játékot a Steamen keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)