Hirdetés

Megvan, mikor érkezik a Team Ninja soulslike RPG-je, a Wo Long: Fallen Dynasty

|

A PlayStation 5-exkluzív Rise of the Ronin előtt még befejezi ezt a multiplatform játékot a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Bár sok rajongó már a Nioh 3 bejelentését várja, a Team Ninja ehelyett két másik címet leplezett le idén: a szeptemberben váratlanul megejtett State of Play során egy szamurájos szerepjátékot, a Rise of the Ronint jelentette be, amely kizárólag PlayStation 5-re készül.

Előtte pedig a nyári Xbox bemutató során egy hangulatos trailerrel mutatkozott be a Wo Long: Fallen Dynasty névre keresztelt akció-szerepjáték. A koncepció a kínai három királyság korán alapul, de kapott némi fantasy körítést is, így drabális szörnyekre is számíthatunk a harcokban. 

A Team Ninja most elárulta, tervei szerint mikor fog megjelenni a Wo Long: Fallen Dynasty. 

Hirdetés

A Koei Techmo kiadásában érkező játék 2023. március 3-án válik elérhetővé PC-re (Steam és Microsoft Store), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, a Game Pass előfizetők számára pedig jó hír, hogy már a megjelenés napjától játszhatják majd. 

Az is bejelentésre került, hogy a normál kiadás mellett lesz egy Digital Deluxe Edition is, amely tartalmazni fogja a szezonbérletet, a Season Pass pedig három DLC-t kínál majd. Ezek a csomagok új tábornokokkal, démonokkal, szcenáriókkal, pályákkal, fegyvertípusokkal és hasonlókkal gazdagítják a játékosok élményét, valamint a Digital Deluxe Editionhoz jár egy digitális művészeti könyv, egy digitális mini soundtrack és egy bónusz felszerelés (Quinglong Amor) is. 

Emellett lesz egy limitált kiadású változat, a Steelbook Launch Edition, amely egy exkluzív gyűjtői dobozkal és DLC-kkel (Crown of Zhurong, Crown of Gonggong) hívja fel magára a figyelmet. Az előrendelők sem maradnak jutalom nélkül, a Baihu Armort és a Zhuque Armort húzhatják be extraként. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)