Hirdetés

Megvan, mikor érkezik konzolokra a Rust

|

A népszerű túlélőjáték konzolos megjelenésére már nem kell olyan sokat várni, s rögtön három kiadást is kapunk a Rustból.

Hirdetés

A korai hozzáférést is beleszámítva a Rust idén ünnepli a 8. születésnapját, ám nem igazán fog rajta a kor. A SteamCharts szerint például még mindig ez a 10. legnépszerűbb cím a Valve platformján, az utóbbi 30 napban átlag 89.000 körüli játékossal. Ennek fényében nem meglepő, hogy sokan várják a multis túlélde konzolos megjelenését, melynek kapcsán eddig csak a korhatárbesorolás volt ismert.

Most azonban már a pontos megjelenési dátumot is tudjuk, a Double Eleven ugyanis bejelentette, hogy a Rust PlayStation 4-es és Xbox One-os változata május 21-én debütál. A játékot három kiadásban vásárolhatjuk meg: a Standard Edition (és a fizikai kiadás) 49,99 dollárért kerül a boltokba, míg a Deluxe Editionért 59,99 dollárt, az Ultimate Editionért pedig 79,99 dollárt kell majd fizetni.

Hirdetés

A Deluxe kiadáshoz az alapjáték mellé a Future Weapons and Tools Pack jár 3 napnyi korai hozzáféréssel, zárt béta-hozzáféréssel, valamint hozzáféréssel a fejlesztői Staging Branch változathoz. Az Ultimate Edition mindezt 1100 Rust Coinnal és az Elite Combat Skin Packkel fejeli meg.

A konzolos verzió a Facepunch Studios által fejlesztett eredeti változaton alapul, ám külön élményként lesz kezelve, olyan egyedi tartalmakkal, melyek valószínűleg nem kerülnek majd bele a PC-s kalandba. Az elkülönítés kihat a cross-playre is, így ennek keretében csak a PlayStatiönös és az Xboxos játékosok csaphatnak majd össze egymással.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)