Hirdetés

Megvan, mikor indul a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone új szezonja

|

Muszáj lesz ma este is játszani, ha a Battle Pass végére akartok érni.

Hirdetés

A múlt héten kellett volna elindulnia a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone új szezonjának, de a Black Lives Matter-tüntetések miatt az Infinity Ward úgy döntött, határozatlan időre elhalasztja a startot. Most, hogy elég teret kaptak a fontosabb témák, jöhetnek az új tartalmak.

Hirdetés

Aki szeretné kimaxolni a jelenlegi szezont, siessen: a Season 4 holnap reggel 8-kor veszi kezdetét, várhatóan ekkor élesedik az új Battle Pass is. Azt már most jelezte Ashton Williams közösségi menedzser, hogy nagy méretű frissítésre készülhetünk, de ez a tapasztalt játékosoknak már nem újdonság.

Egyelőre annyit tudni, hogy Price kapitány lesz a középpontban, így választhatjuk majd őt a Warzone-ban, illetve érkezik két fegyver, a Vector és a Galil. Az egyik régi-új pálya a Scrapyard lehet, amit a Modern Warfare 2-ben ismerhettünk meg. Pletykálják továbbá a zombik megjelenését is, de megoszlanak a vélemények a közösségben arról, hogy a kódban talált utalások valóban ezt vetítik-e elő. Legkésőbb holnap már sokkal okosabbak leszünk, addig irány játszani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)