Hirdetés

Megvan, mikor indul az Overwatch halloweeni eseménye, az első skin már be is mutatkozott

|

Egy nagyon cuki D.Va skin beharangozójával próbálta a Blizzard felpörgetni az idei Halloween Terror iránti érdeklődést.

Hirdetés

Ahogy minden évben, úgy idén is lesz halloweeni esemény az Overwatchban. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy érkeznek-e új játékmódok (feltehetően nem, lévén a csapat nagy része az Overwatch 2-n dolgozik, de reménykedni mindig lehet), de az biztos, hogy egy rakat kozmetikai apróságot kapunk majd. Az esemény bejelentő trailerében fel is bukkant néhány.

Hirdetés

A lenti videóból kiderült, hogy a Halloween Terror október 13-án, tehát kedden indul, és november 3-ig tart.

Az érkező skinek egyikéből már részletesebb bemutatót is kaptunk. A Legendary kategóriás Shin-Ryeong D.Vát vagy kidobja a loot láda. vagy 3000 kreditet kell majd leszurkolnunk érte.

És ha már Blizzard: az amerikai World of Warcraft szerverekre egyébként szintén holnap jön a Shadowlands elő-frissítése. Párosítva azt az Overwatch esemény indulásával, ez majdnem biztos recept a Battle.net szervereinek szisztematikus kivégzéséhez. Mi csak abban reménykedünk, hogy amennyiben lesznek problémák, azok legalább az európai régiót elkerülik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)