Hirdetés

Megvan, mikor jelenhet meg a Skull & Bones

|

Miután nemrég ismét életjelet adott magáról a Skull & Bones, egy belsős forrás azt is kiszivárogtatta, mikorra tervezi a Ubisoft a kalózos játék rajtját.

Hirdetés

Már öt év telt el azóta, hogy bejelentették a Skull & Bones-t, és közel egy évtized, hogy koncepciós szinten elkezdett vele foglalkozni a Ubisoft Singapore csapata, így voltak, akik kezdtek lemondani a projektről. Nemrég viszont tetszhalott állapotából feléledve ismét felpörögtek az események a nyílt világú kalózos játék háza táján, a bétateszt indulása mellett egy rövid ideig elérhető volt egy hosszabb játékmenet-videó is (ez azóta törlésre került).

Belsős információk alapján nem véletlen a magabiztosság a Ubisoft részéről, ugyanis elméletileg már kitűzték a megjelenés idejét is.

Hirdetés

Erről nemrég a Kotaku számolt be, a lap ugyanis két forrással is rendelkezik, akik a francia kiadó ügyeiben járatosak annyira, hogy ismerjék a Skull & Bones-zal kapcsolatos terveiket. A játékról szóló beszámolójában a lap visszatekintett a problémás fejlesztésre, amivel a régóta bejelentett, de a megjelenésig el nem jutó játékok toplistáján is kiérdemelt egy helyet a projekt. Ezt követően viszont arról is írtak, hogy forrásaik szerint kisebb csúszások ugyan voltak, de sínen van a Skull & Bones megjelenése, amit eredetileg tavaszra terveztek, később pedig nyárra, végül legutóbb szeptemberre halasztották a rajtot.

Kotaku kitért arra is, hogy ennél későbbre már végképp nem szeretné tolni a premiert a Ubisoft, hiszen a Skull & Bones fejlesztése így is rendkívül sok pénzükbe, kétszázmillió dollárnál is többe került. A weboldalnak egyébként hivatalos közleményt is adott a Ubisoft, amiben elismerték, hogy a korábban kiszivárgott videón valóban az ő kalózos játékuk volt látható, de egyben kiemelték, hogy a felvételek nem feltétlenül tükrözik a véglegesen megjelenő játék minőségét és funkcióit.

Egyben - hasonlóan a Skull & Bones hivatalos Twitter-fiókjához - azt ígérték, hogy hamarosan újabb részleteket osztanak meg nyilvánosan a játékból. De addig sem kizárt, hogy a kért titoktartást megszegő játékosoktól még kapunk egy-egy felvételt, ami a technikai teszt során készül.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)