Hirdetés

Megvan, mikor jelenhet meg az Amazon A Gyűrűk Ura MMO-ja

|

Bár a projekt már évek óta készül, egy most napvilágot látott dokumentum szerint még a megjelenésig is sok víz lefolyik az Anduinon.

Hirdetés

Még 2018-ban hallottunk először arról A Gyűrűk Ura MMO-ról, melyet az Athlon Games kezdett el fejleszteni, majd az Amazon Game Studios is beszállt a projektbe. Noha egy ideje csönd van a játék körül, a munka a háttérben szakadatlanul folyik tovább, hogy minél előbb középföldére tehessük a lábunkat. Most napvilágot látott egy dokumentum, melyből kiderül, hogy mikorra tervezi a stúdió a megjelenést.

A projekthez kapcsolódó licenc dokumentumokat maga az Amazon töltötte fel az internetre, ebben pedig található egy rész, mely a két stúdió együttműködésének részleteit taglalja. Eszerint az MMO első zárt béta-tesztje 2022 szeptemberében startolhat el, melyet 2023 januárjában követ egy nyilvános béta is. 

Hirdetés

Ennél is érdekesebb, hogy a stúdiók előrejelzése szerint a konzolos megjelenésre 12 hónappal a nyilvános béta után kerül sor, ami azt jelenti, hogy 2023-ban kéne debütálnia a kalandnak. Persze minderre nem vehetünk mérget, hiszen a dokumentum keletkezése óta kitört egy világjárvány, mely bekavarhatott a fejlesztésbe. Emellett a hasonló terveket gyakran variálják át a stúdiók, ha úgy hozza a szükség.

A készítők korábbi nyilatkozatai alapján az MMO története jóval A Gyűrűk Ura előtt játszódik majd, és olyan eseményeket és helyszíneket mutat meg melyeket még sohasem láthattunk. Ez mindenképp izgalmas, hiszen Tolkien több ezer évre visszamenőleg megalkotta Középfölde történetét és vázlatos szinten sokkal grandiózusabb történéseket is megemlített, mint amiket eddig a képernyőkön láthattunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)