Hirdetés

Megvan, mikor jelenik meg a Goat Simulator 3

|

Annyira jó lesz a folytatás, hogy az első rész után rögtön a harmadik következik.

Hirdetés

Emlékeztek még a Dead Island 2 előzetesére a 2014-es E3-ról? Hát persze, hogy emlékeztek. A játék, ami elvileg még mindig életben van, egy elképesztően hangulatos videóval mutatta meg magát a nagyközönségnek, azóta azonban szinte semmit sem tudtunk meg róla azon kívül, hogy többször került új fejlesztőcsapathoz.

Még szerencse, hogy ezzel szemben a Goat Simulator folytatása ténylegesen él és virul, még arra is futotta az alkotóitól, hogy feldolgozzák a Dead Island 2 imént emlegetett trailerét, ami nem mellesleg zseniális.

Hirdetés

Ráadásul az új Goat Simulator már megjelenési dátummal is rendelkezik. Miután az első rész több millió példányszámban kelt el, és még okostelefonokon is hatalmas sikert aratott, a Coffee Stain csapata biztos volt benne, hogy el kell készíteniük a folytatást. Ebben a játékban egy hatalmas új sandbox világ, San Angora lesz a helyszín, ahol számos küldetés vár majd a kecskékre, rengeteg összegyűjthető cuccal és további meglepetésekkel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A mekegő haszonállatokat kecskékre 300-nál is több testreszabási lehetőségnek hála kedvünk szerint testreszabhatjuk, és azt sem árt tudni, hogy a játék támogatja majd a négyfős kooperatív kalandozást, úgy online, mint lokálisan. A Goat Simulator 3 november 17-én jelenik majd meg PC-re, Xbox Series gépekre és PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)