Hirdetés

Megvan, mikor jelenik meg a PES ingyenes utódja, az eFootball 2022

|

Nem kell már sokat várni, hogy meglássuk, milyen lett a Pro Evolution Soccer sorozat utódja.

Hirdetés

A FIFA sorozat mellett hosszú éveken át próbálta a PES-t életben tartani a Konami, átütő eredményt azonban sosem sikerült elérni, így tavaly taktikát váltott a kiadó. Ahelyett, hogy érkezett volna a menetrend szerinti rész, mindössze egy szezonfrissítést adtak ki, amivel letudták a kötelezőt, a felszabadult időben pedig új játékot kezdtek készíteni.

Ez lett az eFootball, ami mostantól nem is PES, hanem egy új, önálló játék, folyamatosan frissülő tartalommal. PC mellett előző és jelenlegi generációs konzolokra, sőt mobilokra is megjelenik, igaz, utóbbi esetben nem pont ugyanazt az élményt kapjuk, mint a nagy gépeken.

Hirdetés

Múlt héten egy gameplay videó érkezett a készülő címről, most pedig a Konami azt is elárulta, hogy mikor fut majd be a FIFA új kihívója. Ugyan a játék már szeptember 30-tól elérhető lesz, még a kiadó is demóként hivatkozott a megjelenéskor letölthető verzióra. Ez azért van, mert rengeteg animáció, mozdulat, csapat és további licenc majd csak későbbi frissítésekkel érkezik.

A Konami elárulta továbbá, hogy az első nagy bővítés ősszel fut majd be, ami több mint 600 valós névvel ellátott klubot tesz a játékba, továbbá érkeznek új módok is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)