Hirdetés

Megvan, mikor jelenik meg az év egyik legérdekesebb horrorjátéka

|

A The Dark Pictures: Little Hope a korábbi jelzésnek megfelelően nem a nyáron jön.

Hirdetés

A Supermassive sok mindent csinált az Until Dawn óta, hol több, hol kevesebb sikerrel. A The Dark Pictures Anthology első játéka, a Man of Medan is vegyes fogadtatásban részesült, de a Little Hope javíthat az átlagon - azért nem érdemes az egész horror műfajt megrengető újításokra számítani.

Hirdetés

Október 30-ától vethetjük bele magunkat a kalandba, melynek során négy főiskolás és professzoruk egy Little Hope nevű, elhagyott városkába keveredik, ahonnan egy áthatolhatatlan köd nem engedi őket el, és mindenféle borzalmakkal kell szembenézniük. Mind az öt karaktert mi irányítjuk, nagy hangsúly kerül a döntésekre, az újrajátszhatóságra, a különböző történetszálakra, befejezésekre.

Titeket mennyire mozgat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)