Hirdetés

Megvan, mikor jön a co-op a Halo Infinite-be, és más újításokra is számíthatunk

|

A Halo Infinite második szezonja rövidesen elstartol, de már a harmadikról is kaptunk részleteket.

Hirdetés

Nem lett rossz játék a tavaly megjelent Halo Infinite, ami egy némileg rendhagyó formában tálalt kampánnyal és egy ingyenes többjátékos résszel igyekezett behúzni a rajongókat.

Ez többé-kevésbé sikerült is, azonban a multiplayer még a modern, szezonbérletes modell ellenére sem lett kiemelkedően népszerű. Ettől függetlenül a 343 Industries nem állt le, már javában készülnek a későbbi szezonokra, és időközben fel is vázolták nekünk, hogy mi mindennel tervezik bővíteni a játékukat még az idén.

Hirdetés

A frissen közzétett roadmap megerősítette, hogy a Halo Infinite második szezonja május 3-án rajtol el, és jó sokáig élvezhetjük a tartalmait, ugyanis csak november 7-én fog véget érni. Az újdonságok között lesznek friss pályák, játékmódok és még történetközpontú események is, szóval egy ideig biztosan nem fognak unatkozni az önjelölt szuperkatonák. Természetesen jön egy újabb, 100 szintből álló battle pass is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyéb finomságokra is számíthatunk a második szezon során. A tervek szerint valamikor augusztus végén kipróbálható lesz a kooperatív kampány, és az egyes missziókat is újrajátszhatjuk. Szeptemberben aztán befuthat a közkedvelt Forge nyílt bétája, ami szintén jó hír, hiszen elég súlyos hiányosság, hogy még mindig nem elérhető ez a komponens a játékban.

Ha a tervek szerint haladnak a dolgok, akkor november 8-án befut a harmadik szezon, ami szintén pályákkal, játékmódokkal és eseményekkel igyekszik megtartani a játékosokat, és persze friss battle pass is lesz. Ezen időszak során folytatódhat a Forge tesztelése, de egy jelenleg ismeretlen időponttól kezdve osztott képernyőn is élvezhetjük majd a kooperatív kampányt.

Ti mit gondoltok, jó ez az ütemterv, vagy kicsit jobban bele kéne húzniuk a fejlesztőknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)