Hirdetés

Megvan, mikor jön a GTA V és a GTA Online next-gen kiadása

|

Ha pont erről a generációról hiányzott volna a GTA 5, akkor idén ősszel eljön a te időd.

Hirdetés

A GTA V még 2013 őszén jelent meg, eredetileg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, amit 2014 novemberében követett az Xbox One/PS4 változat, a PC-sek pedig csak 2015 áprilisa óta gyűrhetik a kalandot.  Habár már az utóbbinak is több mint 6 éve, a Rockstar továbbra sem áll le, s tavaly nyáron bejelentették a játék next-gen konzolokra optimalizált verzióját is.

A megjelenési dátumot egész idáig titkolták,  nemrég azonban a Rockstar Games kiteregette a lapjait, s elárulták, hogy november 11. lesz a nagy nap azoknak, akik az új gépek képességeit kihasználva szeretnék belevetni magukat a Grand Theft Auto V és a GTA Online világába. Az Xbox Series S|X-re és PlayStation 5-re szánt változat tartalmát illetően sajnos továbbra sem bőbeszédű a stúdió, közleményük mindössze annyit említ, hogy "új tartalmakra és egyebekre" számíthatunk.

Hirdetés

Amit ezen kívül tudunk, azok még a tavalyi bejelentés morzsái. A Rockstar akkori nyilatkozata szerint az új verzió egy kibővített és feljavított kiadás lesz, ami technikai, vizuális, és teljesítménybeli tuninggal igyekszik kihasználni a next-gen hardverek előnyeit. Arról tehát, hogy kapunk-e olyan horderejű újdonságot, mint az Xbox One/PS4/PC esetében a belső nézet megjelenése volt, egyelőre nincs hír.

Fontos viszont, hogy az új kiadás különösen kedvez majd a PlayStation 5-ös tábornak. A GTA Online különálló változata ugyanis az első három hónapban csakis a kék platformon lesz ingyenes. De a PS Plus előfizetéssel bíró PS4-tulajok sem maradnak ki a jóból, őket a rajtig minden hónap elején 1 millió GTA-dollárral jutalmazzák a PlayStation Store-on keresztül.

A next-gen Grand Theft Auto V és GTA Online megjelenéséig viszont szerencsére másokra is gondolnak, a Rockstar ugyanis azt ígéri, hogy a GTA Online nyári frissítései különböző extrákat és előnyöket tartogatnak, melyeket az új verzió debütálásakor élvezhetnek majd a játékosok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)