Hirdetés

Megvan, mikor jön a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, és sokkal jobb lehet, mint az eddigi játékok

|

Aki nem érti, mi szükség van erre a korábbi LEGO Star Wars részek után, nézze meg az új előzetest!

Hirdetés

Volt idő, hogy a TT Games (vagy korábban Traveller's Tales) megállíthatatlanul öntötte a LEGO játékokat, a 2005-ös LEGO Star Wars: The Video Game után előfordult, hogy évente több is jött, de a mennyiségnek nyilván a minőség látta kárát.

A 2019-es The Lego Movie 2 Videogame-et követően minden figyelmüket a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga fejlesztésére fordították, amely nem pusztán remastere lesz az eddigi játékoknak - ezért halogatták ilyen sokáig.

Hirdetés

Most viszont kitűzték a megjelenési dátumot: április 5-étől élhetjük újra a három eddigi Star Wars trilógia eddigi eseményeit, humorosabban elmesélve. Bekerül egy fedezékrendszer, a fénykardozás során kombókat és új mozdulatokat használhatunk, a kamera a karakterek mögé helyeződik át, és lesznek életerőcsíkok is. A játékmenet újításait az alábbi előzetes foglalja össze.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC-n, előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolokon, valamint Switchen lesz játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)