Hirdetés

Megvan, mikor jön a next-gen The Witcher 3

|

A CD Projekt Red dobozos változatban is kiadja majd a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition-t PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés

Régi adósságukat törlesztik azzal a lengyelek, hogy több mint két évvel a kilencedik konzolgeneráció rajtja után végre leszállítják azt frissítést, aminek hála a 2015-ben megjelent monumentális szerepjáték, és annak kiegészítői képesek lesznek az eddiginél jobban kihasználni a PlayStation 5, az Xbox Series X és nyilván korlátozottabb mértékben az Xbox Series S erejét. Sőt, mi több, még a PC-sek is profitálni fognak a fejlesztők munkájából.

Részletgazdagabb látványra, gyorsabb képfrissítésre, ray tracingre, rövidebb töltési időre számíthatunk, valamint arra, hogy gondosan kiválogatott, a játékba integrált modok is fokozzák majd az élményt. Ami azt illeti, még a netflixes sorozat által ihletett tartalmakról sem feledkeztek meg, de a részleteket majd csak a jövő heti REDstream során ismerhetjük meg, a Twitchen.

Hirdetés

Fontos tudni, hogy a december 14-én érkező frissítés (most tervezhetem át az ünnepi játékbeosztásomat) teljesen ingyenes lesz, ha már rendelkezünk a játék PC-s, PS4-es vagy Xbox One-os verziójával, egyébként pedig PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S konzolokra is megvásárolhatjuk majd a next-gen The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Editiont, amiben már benne foglaltatik minden ingyenes és fizetős DLC a Hearts of Stone, valamint Blood and Wine kiegészítőkkel egyetemben. A CD Project Red tervei szerint később (az időpont még nem ismert) dobozos kiadásban is megtaláljuk majd a játék legfrissebb és legteljesebb változatát.

Annak sem kell feltétlenül szomorkodnia, aki még az előző generációs konzolját használja, vagy esetleg Switchet, mivel az említett verziók is kapnak egy teljesítményt és élményt javító frissítést, valamint ők sem maradnak ki a már említett Netflixes tartalmakból. Ennek részleteiről, köztük a megjelenési dátumról egy későbbi időpontban ad tájékoztatást a stúdió.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)