Hirdetés

Megvan, mikor jön a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője

|

Még idén befut a Deadlands, és már most el lehet kezdeni a prológust.

Hirdetés

Miután sokan kiábrándultak a World of Warcraftból és általában a Blizzardból, más MMO-k népszerűsége megnőtt, és ugyan most épp mindenki a New Worlddel próbálkozik (amikor sikerül bejutni a szerverekre), érdemes belevágni a The Elder Scrolls Online-ba is. A Bethesda MMO-jában most épp a Gates of Oblivion történetszál zajlik, mely a Deadlands kiegészítővel zárul le.

A PC-re és Mac-re november 1-jén, konzolokra november 16-án megjelenő csomagnak köszönhetően olyan területekre látogathatunk el, mint a The Burn, a The Sever vagy Fargrave, mely utóbbi a játék egyik legnagyobb városa lesz. Egyebek mellett Mehrunes Dagon seregei kívánják majd utunkat állni.

Hirdetés

Aki már most belekóstolna az élménybe, az a Crown Store-ban keresse az ingyenes An Apocalyptic Situation küldetést.

A Deadlands fizetős lesz, de 20 órányi új kalandot ígér - ugyanakkor a Blackwood  tulajdonosai, ha összefognak, ingyen megszerezhetik az október 12-ig tartó Bounties of Blackwood esemény során.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)