Hirdetés

Megvan, mikor jön a The Outer Worlds második kiegészítője

|

Halcyon Helen halála kapcsán nyomozhatunk a Murder on Eridanos DLC-ben.

Hirdetés

Csodálatos lett az Obsidian Entertainment 2019 őszén megjelent akció-szerepjátéka, a The Outer Worlds, amihez anno a fejlesztők két kiegészítőt ígértek. Az első, Peril on Gorgon nevet viselő csomagra tavaly augusztusig kellett várni, de a Murder on Eridanos szerencsére rövidebb idő alatt készült el.

Aki kalandozna még egy kicsit a peremvidéken, március 17-étől foghat bele a nyomozásba.

Hirdetés

Ezúttal azt a feladatot kapjuk, hogy járjunk utána, ki ölte meg az ismert színésznőt, Halcyon Helent. Ahogy az alapjátékban, úgy most is szabadon mászkálhatunk, általunk megválasztott sorrendben faggathatjuk ki a gyanúsítottakat, vizsgálhatjuk az alibiket, és vádolhatunk meg valakit, aki vagy az elkövető, vagy egy ártatlan - sőt, még arról is meggyőzhetjük az embereket, hogy mi állunk az egész ügy mögött. Rendelkezésünkre áll majd egy eszköz is, a Discrepancy Amplifier, ami a közelünkben lévő nyomokat jelöli meg, és új opciókat old fel.

A Murder on Eridanos minden platformra érkezik, játszható lesz PC-n, Xboxokon, PlayStationökön és Nintendo Switchen is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)