Hirdetés

Megvan, mikor jön a Wasteland 3 első sztoriközpontú DLC-je

|

A The Battle of Steeltown még idén új történettel, döntésekkel és humorral bővíti tovább a Wasteland 3-at. Rövidke kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

Hirdetés

Az inXile tavaly újfent remek munkát végzett a Wasteland széria bővítésével: a harmadik rész tele van egyedi karakterekkel, különféle történetszálakkal, változatos befejezésekkel és élvezetes harcokkal, ráadásul kiegészítik benne egymást a drámai, szívszorongató, gyomorforgató és kacagtató pillanatok. A Wasteland 3-ba önmagában is bele lehetett pakolni jó pár tucat órácskát, viszont a készítők listájának legördülésével azonnal azt éreztük, kérünk még belőle.

A fejlesztőcsapat már korábban világossá tette, hogy számíthatunk DLC-re a játék megjelenése után, most pedig be is jelentették a sztorifókuszú The Battle of Steeltownt, amellyel egy fantasztikus új fejezetet ígérnek, tele választási lehetőségekkel, következményekkel és a szériára jellemző egyedi humorral.

Hirdetés

A Steeltownba látogató játékosokat új történet, karakterek, ellenfelek és harci mechanikák várják, amik új kihívásokat tartogatnak majd, ezeken kívül viszont fel fognak bukkanni az alapjátékban megismert szereplők és sztorik is, mint például a mocskos szájú papagáj vagy a Mikulás manói, mindezt pedig további fantasztikus posztapokaliptikus zenék fogják kísérni. 

A Wasteland 3: The Battle of Steeltown június 3-án fog megérkezni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)