Hirdetés

Megvan, mikor jön PC-re a Monster Hunter Rise

|

A rajt előtt pedig demóval is kedveskedik a Capcom.

Hirdetés

A 2004 óta hódító Monster Hunter-univerzum a márciusban megjelent Monster Hunter Rise képében a sorozat eddigi legpörgősebb darabjával bővült, így joggal sajnálhattuk, hogy kizárólag Nintendo Switch-csen tették elérhetővé.    

A tavaszi rajtkor viszont már tudtuk, hogy előbb-utóbb megkapjuk a PC-s portot is, a szeptember 30. óta zajló Tokyo Game Show keretében pedig végre azt is elárulta a Capcom, hogy mikor számíthatunk az érkezésére.

Hirdetés

Jelen állás szerint 2022. január 12. lesz a bűvös dátum, amit már csak azért is érdemes kivárni, mert a PC-s tábor végtelen türelmét 4K-s felbontással, ultrawide monitor-támogatással, feljavított textúrákkal és újragondolt egér+billentyűzetes irányítással jutalmazzák a fejlesztők. S hogy mindez milyen lesz a gyakorlatban, arra már heteken belül fény derülhet, a Capcom ugyanis október 13-án egy demóval is kedveskedik a közönségnek.

A 20-30 órás kaland jövőre mindkét platformon tovább bővül, a nemrég tartott Nintendo Direct teaseren is megmutatta a valamikor 2022 nyarán érkező Sunbreak DLC-t. Az egyperces kedvcsinálóban felvillan néhány részlet a lila holdfényben derengő világból, és színre lép a kiegészítő sztárja, a Malzeno nevű sárkány is, aki bizonyára sok izzasztó percet szerez majd a lelkes kihívóknak.

Ami pedig az alapjátékot illeti, a Capcom bejelentett néhány egyéb újdonságot is: hamarosan érkezik egy fizetős hangcsomag ProZD (Borderlands 3, God of War Ragnarök) és Debra Wilson (Days Gone, The Outer Worlds, CoD: Modern Warfare) közreműködésével, valamint újabb crossovereket (Ghosts n' Goblins, Sonic the Hedgehog) is kapunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)