Hirdetés

Megvan, mikor jönnek a következő nagy Pokémon játékok

|

A Nintendo bejelentette a Pokémon Legends Arceus és a Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl megjelenési dátumát is.

Hirdetés

Kezdjük érezni, hogy nagyon közel van már az E3 - holnap Sonic előadás, Dying Light 2 bemutató, Horizon Forbidden West gameplay és Acer prezentáció is lesz, ma pedig a Nintendo gondolta úgy, hogy két (három) játéka megjelenési dátumát is elárulja. 

Júniusban még a Mario Golf: Super Rush köti majd le a switchesek figyelmét, és utána is találniuk kell valamit, amivel kihúzzák az év végéig: az új Pokémon játékokra ugyanis meglehetősen sokat kell várni.

Hirdetés

A Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl, melyek a Nintendo DS-re megjelent Diamond és Pearl kipofozott változatai lesznek, menetrend szerint novemberben érkeznek, egész pontosan november 19-én. Előbbi dobozára Dialga, utóbbira Palkia fog kerülni.

Ezeket 2022. január 28-án követi majd a Pokémon Legends Arceus, mely ugyanúgy a Sinnoh régióban játszódik, mint az iméntiek, de annak egy kicsit módosított, múltbéli változatában élhetünk át új kalandokat, miközben az első Pokédexet próbáljuk összeállítani.

Melyikkel terveztek játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)