Hirdetés

Megvan, mikor kerül be az EA Play kínálatába a FIFA 22

|

Nem kell már sokáig várniuk az EA Play (és Game Pass) előfizetőknek a FIFA 22-re.

Hirdetés

Minden évben május végén, június elején érkezik el az az időszak, mikor az éppen aktuális FIFA epizód elkezd kifulladni. Eddigre már minden rangosabb nemzeti bajnokság véget ér, így átalakul az Ultimate Team menetrendje is, ilyenkor már nem jönnek erősebb lapok, többnyire abból kell gazdálkodni, ami eddig megjelent.

Azt pedig tudjuk, hogy az EA-nek már hosszú ideje egyet jelent a FIFA az Ultimate Teammel, így nem is csoda, hogy új lendületet adnának a játéknak.

Hirdetés

Miközben a magyar labdarúgó-válogatott történelmi sikert ért el Anglia ellen, és 4-0-ra diadalmaskodott az Eb-döntős csapat felett idegenben, az EA sem unatkozott, és bedobta, hogy június 23-tól minden EA Play előfizető szabadon játszhat majd a FIFA 22-vel. Ezzel értelemszerűen a játékot az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass előfizetők is megkapják.

A FIFA 22 már biztosan az utolsó előtti epizódja a sorozatnak, hiszen a FIFA 23 után elválik egymástól a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség és az Electronic Arts útja. Utóbbi az idén megjelenő rész után már EA Sports FC-nek hívja majd a játékait, a FIFA videojátékok jövője pedig egyelőre tisztázatlan.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)