Hirdetés

Megvan, mikor láthatjuk az Annapurna Interactive újdonságait

|

A Journey és az Outer Wilds kiadója külön eseményen mesél a terveiről, s már nem is kell sokat várnunk rá.

Hirdetés

A tegnap esti Summer Game Fest Kickoff Live!-val a gaming világában is elstartolt a nyári szezon, a következő hetekben rengeteg izgalmas és kevésbé izgalmas bejelentésre számíthatunk.

Az Annapurna Interactive újdonságait egyértelműen az előbbiek közé sorolnánk, hiszen a számos kiváló indie-t gondozó kiadó címei évről évre a legjobban értékelt játékok között végeznek.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy az Annapurna saját bemutatóval nevez a Summer Game Fest júliusi hullámára. Az Annapurna Interactive Showcase című eseményt a tegnapi Day of the Devs műsor keretében jelentették be, ahol kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

A kiadó exkluzív gameplay-leleplezéseket, teljesen új játékokat és további meglepetéseket ígér, a felhozatalban számíthatunk a cyberpunk-betütésű Stray, az évek óta lebegtetett The Artful Escape, a Hyper Light Drifter alkotói által gondozott Solar Ash és az akciódús Neon White említésére is.

Az Annapurna Interactive Showcase-re július 29-én kerül sor, a közép-európai idő szerint este 9 órakor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)