Hirdetés

Megvan, mikor láthatjuk újra a Resident Evil Village játékmenetét

|

Jó eséllyel a következő demó is ekkor fog megjelenni.

Hirdetés

Már egy hónapot sem kell várnunk arra, hogy megérkezzen a Resident Evil sorozat következő része, a Resident Evil VII sztoriját folytató Village. Lady Dimitrescut már a szívébe zárta a közösség, de rajta kívül is tartogat még izgalmakat a játék, amikbe hamarosan ismét betekintést nyerhetünk a következő Resident Evil Showcase esemény keretében.

A Capcom, nem sokkal azután, hogy a PSN rendszerében felfedezték a következő demót, bejelentette, hogy április 16-án éjféltől vetíti a következő műsort, amit ismét Brittney Brombacher vezényel le.

Hirdetés

Ennek keretében új trailert és új játékmenetet láthatunk majd, valamint "néhány további meglepetést". A legutóbbi, januárban tartott Resident Evil Showcase során a megjelenési dátumot, a Re:Verse nevű multis spin-offot (melynek április 10-éig fut a nyílt bétája) és a Maiden demo részleteit ismerhettük meg, úgyhogy most is érdemes lehet figyelni (vagy legalább reggel visszanézni), ha várjátok már a Village-et.

A megjelenés továbbra is május 7-ére várható, PC mellett PlayStation 4-en, PS5-ön, Xbox One és Series konzolokon, valamint Stadián játszhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)