Hirdetés

Megvan, mikor leplezik le a Battlefield 6-ot

|

Az Electronic Arts pár nap múlva elmesél mindent a DICE új lövöldéjéről.

Hirdetés

Az utóbbi időben több volt a szivárgás a Battlefield 6 kapcsán, mint egy lestrapált fürdőszobában, képek és videók is napvilágra kerültek, még a teljes trailer is felbukkant a világhálón.

Nem sok lehetősége volt ezek után az EA-DICE párosnak, minthogy minél előbb hivatalosan is bemutassa a Battlefield 6-ot, azonban úgy tűnik, hogy a dinamikus duó nem sieti el a nagy eseményt. 

A Battlefield Twitter fiók bejelentése alapján a következő részt június 9-én fogják leleplezni egy YouTube streamen keresztül, hazai idő szerint 16:00-kor számíthatunk a Battlefield 6 hivatalos részleteire és látnivalóira.

Érdemes megjegyezni, hogy a teaser szimplán Battlefieldként hivatkozik rá, szóval talán az EA is követi azt a bevett szokást, hogy elhagyja a számozást.

Hirdetés

Vagy csak még nem szerették volna lelőni a végső címet, bármelyik opció lehetséges.

Sajnos az nem derül ki a tweetből, hogy mikor és hol fog játszódni az új Battlefield, de a korábbi infók alapján a PC, PS5 és Xbox Series S/X mellett jön PS4-re és Xbox One-ra is. Vajon tényleg a közeljövőbe repít minket drónokkal és robotokkal vagy kacsa az egész? Június 9-én kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)