Hirdetés

Megvan, mikor lesz a következő PlayStation bemutató

|

Pár nap múlva megtudhatjuk, mit tartogat a közeljövő a PS5-tulajok számára.

Hirdetés

A Sony szokás szerint sem az E3-on, sem a gamescomon nem vett részt, de ez nem jelenti, hogy nincs mit mondania. Ahogy az várható volt, szeptemberben egy hosszabb műsor során ismerteti majd újdonságait, és várhatóan az idei ünnepi szezonra is tartogat még valamit. 

A szeptember 9-én, este 10-kor kezdődő PlayStation Showcase nagyjából 40 perces lesz, és szó esik benne mind a PlayStation Studios újdonságairól, mind a külsős fejlesztők közelgő alkotásairól.

Hirdetés

Amiről viszont biztosan nem lesz szó (és nagy jófejség a Sonytól, hogy mindig előre szól erről), az a PlayStation 5-höz készülő PlayStation VR.

A bejelentő blogposztban a kiadó azt írta, az idei ünnepi szezon játékait is láthatjuk, és erre külön kíváncsiak vagyunk: a Horizon Forbidden West megjelenését 2022 februárjára halasztották, így az utolsó nagy, 2021-re várt exkluzívot is eltolták. Ugyanakkor szeptemberben jön még az erős Sony-hátszéllel érkező Kena: Bridge of Spirits, illetve a konzolok közül csak PS5-re megjelenő Deathloop.

A YouTube-on és Twitchen is közvetített előadás után egyébként bővebben beszélnek majd egyes bemutatott játékokról, érdemes lesz maradni. Mi mindenről beszámolunk, nézzetek vissza mindenképp.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)