Hirdetés

Megvan, mikor nyílnak az Apex Legends titokzatos bunkerei

|

Az adatbányászok feltúrták a fájlokat, és megtalálták azokat az időpontokat, amikor elkezdenek megnyílni a bunkerek ajtajai.

Hirdetés

A Season 5 kezdetekor bukkantak fel a rejtélyes épületek a Kings Canyonban, és ugyan vannak, akik már beléphettek az egyik bunker első felébe, a több zárva maradt. Az adatbányászok szerint ez már nem sokáig marad így. Ha minden igaz, amit a fájlokban találtak, akkor már a jövő héten elkezdenek kinyílni az ajtók.

Hirdetés

A talált információk szerint pontosan június 16-án kezd majd megnyílni az F-85-ös állomás, ami 23-ra lesz teljesen nyitva. Az utolsó bunker, az L-19-es állomás július 14-én nyílik meg teljesen, a két időpont között pedig a W-73 és az O-240-es is bejárhatóvá válik.

Ha már ráuntatok az Apexre, akkor legalább a fent látható időpontokban érdemes lehet visszanézni - vagy játszani egy kicsit a Warzone-nal, ahol épp pár hete nyíltak ki az építmények.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)