Hirdetés

Megvan, mikor olvad össze az Xbox Game Pass és az EA Play

|

Előbb a konzolos Xbox Game Pass előfizetők élvezhetik az EA szolgáltatásának minden előnyét, majd a PC-sekre is sor kerül.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy az EA Access és az Origin Access helyett az EA Play nevet vette fel az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, újabb fontos lépés következik: amellett, hogy önállóan is elő lehet fizetni rá, az Xbox Game Pass Ultimate tagsággal rendelkezők és a PC-s Game Pass előfizetői hamarosan külön költség nélkül játszhatják a kínálatban megtalálható játékokat, próbaverziókat.

Ma kiderült, hogy stílusosan az Xbox Series konzolok megjelenésének napján, november 10-én kerül sor a korábban belengetett összeolvadásra, de egyelőre csak One-on és a Series gépeken, a PC-seknek egy kicsit tovább kell türelemmel lenniük.

Hirdetés

Decemberben mindenki, aki előfizet az Ultimate-re vagy az Xbox Game Pass PC-re, elérheti az EA Play kínálatát Windows 10-es gépeken. Ez például azért is jó, mert az EA játékainak egy részét (még nem tudni, pontosan mely címeket) lehet majd a cloud gaming segítségével távolról játszani, egyelőre androidos eszközökön.

Az EA Play PC-n egy hónapra 3,99 euróba kerül, Xboxon 990 Ft. Az Xbox Game Pass PC-s kínálatát 3000 Ft-ért, az Ultimate előfizetés minden előnyét 4190 Ft-ért lehet élvezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)