Hirdetés

Megvan, mikor startol a vámpíros battle royale, a Bloodhunt

|

Nem kell sokat várnunk a Vampire: The Masquerade világában játszódó játék teljes változatára.

Hirdetés

Számos Vampire: The Masquerade játék készül épp, és míg a Bloodlines 2 sorsa bizonytalan, a Swansong, valamint a Bloodhunt néhány héten belül elérhetővé válik. Utóbbiért a Sharkmob felel, amely tavaly még úgy döntött, a korai hozzáféréses időszak alatt összegyűjtött visszajelzések miatt hagy még magának egy kis időt a fejlesztésre, de a csapat most úgy érzi, játéka készen áll a startra.

A vámpíros battle royale megjelenési dátuma április 27., és ez a PC-s, illetve a PlayStation 5-ös változatra egyaránt vonatkozik, a két platform játékosai akár együtt is bandázhatnak. Már csak azért is megéri radaron tartani, mert free-to-play lesz, egy próbát a téma, a műfaj, vagy Prága építeszete iránt érdeklődőknek simán megér.

Hirdetés

Konzolon lehet majd Quality (4K és 30 fps), valamint Performance (1440p és 60 fps) megjelenítései mód között választani, illetve élvezhetjük a 3D Audio és a Dualsense kontroller előnyeit, utóbbi esetében egyebek mellett a rezgéseket, az adaptív ravaszokat, illetve a beépített hangszórót. Ezeket és a játékmenetet az alábbi videó is megmutatja:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)