Hirdetés

Megvan, mikortól lesz a next-gen The Witcher 3 Magyarországon is elérhető dobozosan

|

Lerántotta a leplet a CD Projekt RED a dobozos kiadás megjelenési dátumairól, köztük arról, amelyik a hazai rajongókat leginkább érdekli.

Hirdetés

Jóllehet a digitálisan terjesztett játékok aránya már jócskán meghaladja a dobozosokét, és az olló évről-évre tágul, még mindig sokan szeretik kézzelfogható formában birtokolni kedvenceiket, kirakva azokat akár a polcra is. Éppen ezért ha olykor csak némi késéssel is, de a nagyobb játékok zöme Blu-ray lemezen szintén megjelenik.

Nem kivétel ez alól a CD Projekt RED eddigi legnagyobb sikere, a The Witcher 3 új generációs kiadása sem, amely december 14. óta bárki lecsaphatott a PlayStation és az Xbox piacterén, a PS4-es és Xbox One-os verziók tulajdonosai ráadásul ingyen frissíthettek. Akinek azonban mindenáron dobozos változatra fájt a foga, annak még várnia kell, de már nem sokáig.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition PS5-ös és Xbox Series X|S-es kiadása január 26-án érkezik meg Észak-Amerikába és Európába, így Magyarországra is. Más régiókban élő játékosok csak később juthatnak hozzá. A bejelentés nem tért ki arra, hogy lapul-e a játék korongján kívül bármi más, például térkép vagy zenei CD, esetleg a végigjátszás leírása a dobozban, ezért joggal feltételezhetjük, hogy nem találunk benne extrákat.

Bár Ríviai Geralt kalandjaira ezzel pontot tesz a CD Projekt RED, a The Witcher franchise továbbélése biztosított: remake-et kap az első rész, készül egy az eddigi játékoktól eltérő spin-off, valamint megkezdődött egy új trilógia bevezető epizódjának fejlesztése. Meglátjátok, hamarabb elrepül az a pár év, mint szeretnétek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)