Hirdetés

Megvásárolható a negyedik Humble Indie Bundle

|

Ismét rengeteg kiváló játékot vásárolhatunk nevetségesen kevés pénzért.

Hirdetés

A Humble Indie Bundle kezdeményezés lényege, hogy a vásárlók maguk döntik el, mennyi pénzt szeretnének a játékokra áldozni. A befolyó összeg egy részét a játékok fejlesztői, míg a másik részt segélyszervezetek, köztük a Child's Play és az amerikai Vöröskereszt kapják.

Idáig közel 170000-en vásárolták meg a csomagot, melyben ha egy átlag alatti összeget fizetünk, a Bit.Trip Runner, Jamestown, NightSky, Shank és Super Meat Boy játékok szerepelnek, de ha egy átlag feletti pénzmennyiséget szánunk rá (jelenleg 5.34 dollár az átlag), megkapjuk még a Gratuitous Space Battles és Cave Story+ játékokat. A legnagylelkűbb adományozó 3500 dollárral járult hozzá a kezdeményezés sikeréhez, ami finoman szólva is elképesztő. A játékok egyébként Linuxon, Mac OS X-en és Windowson egyaránt remekül működnek, és semmilyen DRM-mel nem keserítik meg életünket. Aki érdeklődést mutat az ajánlat iránt, az a Humble Indie Bundle hivatalos honlapján teheti meg a szükséges lépéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)