Hirdetés

Megvásárolt, saját játékainkat is játszhatjuk majd az Xbox Cloud Gaming segítségével

|

Hamarosan már nem csak az Xbox Game Pass kínálatában megtalálható játékokat pörgethetjük az Xbox felhő alapú szolgáltatásán keresztül.

Hirdetés

A cloud gaming piacán mindenki mást gondol jónak: a Google teljesen saját platformot alkotott, amire külön kell mindent megvásárolni, az Nvidia csak a gépeket szolgáltatja, a játékokat nekünk kell vinni, a Microsoft viszont az Xbox Game Pass Ultimate-tel a Game Pass könyvtár több száz játékát felkínálja nekünk további költségek nélkül.

Hamarosan még nagyobb előnyre tehet majd szert a szegmensben egy meglehetősen felhasználóbarát újításnak hála.

Hirdetés

Az Ultimate előfizetők 2022 folyamán olyan játékokat is elérhetnek majd, amik nem szerepelnek a Game Pass kínálatában, hanem külön lehet őket megvásárolni. Az egyelőre nem tiszta, hogy mik lesznek támogatottak, ahogy az sem, hogy ez csak a PC-s címekre vonatkozik-e, vagy az xboxosokra is. Várjuk érdeklődve a további információkat.

A Microsoft egyébként ma azt is bejelentette, hogy Magyarországról is elérhető az Xbox Design Lab, TV-kre jön az Xbox app, így konzol nélkül játszhatunk a Game Pass játékaival, és továbbra is igyekeznek még jobbá tenni a PC-sek életét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)