Hirdetés

Méltó elismerés íróknak

|

Ők azok, akik történeteikkel elvarázsolnak, megnevettetnek, megríkatnak, vagy éppen nyelvtanulásra ösztönöznek.

Hirdetés

A művészvilág régóta esedékes mulasztását pótolja most, hogy az Amerikai Írók Szövetsége (Writers Guild of America) a 2008 február 9-én Los Angeles-ben megrendezendő Writers Guild Awards keretében először nyújtjanak át egy arra érdemes mesélőnek a videójátékok kategóriájában is díjat (Video Writing Award). A díj célja nem más, mint a történetmesélésre való bátorítás, a magas minőség fenntartása és sztenderdizálása. November 21-ig érkezhetnek be a jelölések, s az indulni szándékozó szerzők ezzel együtt a New Media Caucus tagjaivá is válnak. A szóban forgó játékok 2006 dec. 1. és 2007 nov. 30 között kellett megjelenjenek. További feltétel, hogy az író neve a kreditlistán is kell szerepeljen, ám a történetalkotáson kívül semmilyen más pozíciót nem tölthet be. Tehát vezető dizájner, producer, stb. nem indulhat.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)