Hirdetés

Mélyebben belenyúlnál a Cyberpunk 2077-be? Ezzel az eszközzel megteheted

|

A CD Projekt RED segíteni akarja a modderek munkáját, ezért kiadta a játék megpiszkálásában segítő csomagot.

Hirdetés

A modderek eddig sem fogták vissza magukat, nekik köszönhetően egyebek mellett szabadon váltogathattuk V frizuráját és kipróbálhattuk, milyen a játék TPS-nézetből. Most azonban jelentősen megszaporodhatnak a modok, mivel a CD Projekt RED közzétette a hivatalos, a továbbiakban folyamatosan frissülő eszköztárat, ami új lehetőségeket nyit meg az alkotók számára.

A linkről letölthető, az 1.1.0-s változattal kompatibilis Modding Support Tools csomag segítségével feltárhatók a játék archívumai és beállításai, így a modderek több dologhoz férhetnek hozzá, szabadabban bánhatnak a játékkal. Várjuk már, mikor jön az első olyan mod, ami Night City minden lakójáról leveszi a ruhát - az Appearance Menu Moddal egyelőre egyesével kell levetkőztetnünk vagy átöltöztetnünk mindenkit, és úgy még nem az igazi.

Hirdetés

Egyelőre érdemes óvatosan bánni a modokkal, mert amíg a CD Projekt RED a játék alapvető hibáit sem javítja ki, előfordulhat, hogy a felhasználói tartalmak csak rontanak a helyzeten. Akinek kedves a mentése, várja meg a februárra ígért, mindent helyrehozó frissítést, hátha az garantálja, hogy nem bukunk mindent, ha valami nem tetszik a rendszernek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)