Hirdetés

Mélyponton a Warhammer Online?

|

A szép reményekkel és nagy lendülettel rajtoló Warhammer Online megbotlott, s félő, hogy a végén el is esik.

Hirdetés

A Dark Age of Camelot-ot fejlesztő Mythic Entertainment (egy darabig EA Mythic) készített az egyik legnépszerűbb fantasy univerzumból kőkemény, főként PvP-re kihegyezett MMORPG-t. Gyakorlatilag minden adott volt a fényes sikerhez: egy ismert és kedvelt világ, az Age of Conan-hez fogható malőrök szinte teljes hiánya, és a nagy riválistól (World of Warcraft) merőben eltérő, számos téren sokkal többet nyújtó játékmenet. Valami azonban mégsem stimmel hiszen az egykoron 800.000 felhasználót tömörítő közösség néhány hónap alatt kevesebb mint felére, mintegy 300.000 főre apadt.
A legfrissebb pletykák szerint a korábban már bejelentett kisebb létszámleépítést most újabb követi, ami jóval több embert (60-130 fő) érint, és magasabb beosztásban lévő fejeket is követelhet.

A háború érdeklődés híján elmarad?

warhammeronlinewallpaper_42_1280x800.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)