Hirdetés

Memoria - point & click kalandjáték a The Dark Eye világában

|

Pár nap múlva megérkezik a Daedalic Entertainment legújabb játéka, a Memoria, kaptunk is ennek örömére egy látványos trailert.

Hirdetés

A point & click kalandjátékok műfaja augusztus 30-án egy újabb taggal bővül, ekkor érkezik ugyanis PC-re és Mac-re a Memoria, ami, ahogy az alábbi trailerben is láthatjátok, ragaszkodik a klasszikus értékekhez.

A játék főszereplője Sadja hercegnő, aki egy nap elindul, hogy leküzdve a Góriai sivatag démonjait minden idők legnagyobb hősévé váljon. Valami azonban közbeszól, a hercegnő eltűnik, története pedig lassacskán a feledés homályába vész. Öt évtizeddel később Geron, a fiatal madárfogó találkozik egy Fahi nevű utazó árussal, aki megígéri, hogy visszaváltoztatja Geron barátnőjét, Nurit hollóból emberré. Ezért cserébe viszont meg kell oldania Sadja sorsának rejtélyét.

A szituáció nem a legegyszerűbb, de így kell jó történetet írni. A helyzínt a The Dark Eye RPG univerzuma adja, a megvalósítás pedig gyönyörű. Nézzétek csak meg a trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)