Hirdetés

Új világcsúcs a tuningolt memóriák körében

|

A HyperX nem hiába van ott a világ élvonalában, a memóriáik bizony bírják a gyűrődést. Az új rekord jóval 4 GHz fölött van.

Hirdetés

A Kingston memóriagyártó divíziója, a HyperX már jó ideje a világ vezető memóriagyártó között foglal helyet. Nagy teljesítményű DDR3 memóriák mellett SSD- és USB-meghajtók, valamint fejhallgatók is megtalálhatók a gyártó palettáján, amely nem kis támogatója a világ eSportjának. Több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, az Intel Extreme Masters főtámogatója, de olyan rendezvényeken is találkozhatunk vele, mint a DreamHack, a gamescom vagy épp a PAX.

A most felállított rekordot a GIGABYTE egyik tuningolója, HiCookie állította be, akinek a nevéhez számos korábbi CPU és memória rekord is fűződik. Mostani produkciójánál egy GIGABYTE Z97X-SOC Force alaplapot és egy 4 GB-os HyperX DDR3 2933 Mhz-es modult használt, így sikerült elérnie az elképesztő 4500 MHz-es teljesítményt. A korábbi rekordot egy G.Skill TridentX memória tartotta, ezt sikerült most túlszárnyalni.

A Computex Taipei keretein belül egyébként továbbra is zajlik a HyperX OC Takeover verseny, ahol a tuningőrültek tízezer dolláros nyereményért próbálnak meg minél többet kisajtolni saját masinájukból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)