Hirdetés

Men of War: Assault Squad április közepén

|

Megjelenési dátumot kapott az Assault Squad, a Men of War sorozat legújabb darabja.

Hirdetés

A Men of War: Assault Squad önállóan is futó kiegészítő a 2010-ben megjelent Men of War című második világháborús taktikai játékhoz. A Szovjetunió, Németország, az Amerikai Egyesült Államok, Japán és a Brit Nemzetközösség csapatait egymásnak eresztő alkotás április 15-én kerül forgalomba Magyarországon.



A játék példásan törekszik a realizmusra, a ballisztikától kezdve a hangokon át a karaktermodellek kidolgozásáig. Az olyan visszatérő funkciók mellett, mint az egységek közvetlen irányítása (billentyűzetről) újdonságként üdvözölhetik a rajongók a kooperatív játékmódot és a pénzt termelő kontroll-pontokkal megbolondított területfoglalást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)