Hirdetés

Men of War: Assault Squad - nyílt béta

|

Az orosz 1C Men of Warja elég jól sikerült ahhoz, hogy folytatása legyen... s a steames akció is sikerült - összejött a rajongók száma a nyílt bétához.

Hirdetés

A taktikai-stratégiai háborús játék most már nevében is azt hírdeti, hogy igazi csapat-irányítási képességeket követel meg.

Jó hír mindenkinek, hogy immáron a nyílt béta is elérhető, így bárki kipróbálhatja a Men of War: Assault Squadot. A játékban két ország csapatait próbálhatjuk - AZ USA és Németország katonáival jtászhatunk. új skirmish mód került a játékba (maximum négy fővel mindkét oldalon) emellett más olyan népszerű játékmódok is használhatóak, mint az Assault Zone, Combat és a Frontlines - ez utóbbiak is továbblettek fejlesztve. A játékosok például most már az egész játékban használhatnak speciális egységeket.

A nyílt béta Steam segítségével zajlik, és az alábbi linken lehet kulcsot igényelni hozzá:

Men of War: Assault Squd nyílt béta kulcs

A kulcs birtokában nyissuk meg Steam kliensünket, haladjunk a Games menüponthoz és ott válasszuk az Activate a product on Steam pontot. A rendszer kérni fogja a kulcsot majd elkezdi letölteni a játékot.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)