Hirdetés

Men of War - Ismét dúl a második világháború

|

A Soldiers: Heroes of World War II és a Faces of War után harmadjára is fejest ugrik a Best Way a világháborús témába.

Hirdetés

Kétségtelen tény, hogy az elmúlt 6-8 év során oly mértékben árasztottak el minket a második világháború kimeríthetetlen témáját feldolgozó játékok, hogy a potenciális fogyasztók egy része megcsömörlött tőlük, s valamelyest visszaesett a kereslet. Ennek ellenére vannak még olyan kiadók és fejlesztők, akik látnak fantáziát a dologban. Arról nem is beszélve, hogy mindenki ismeri, a játékosok jó részét még ma is érdekli, ráadásul pedig senkinek sem kell licencdíjat fizetni amiatt, mert Tigrisek és T-34-esek dübörögnek a képernyőn.



Az orosz Best Way a szintén zenész 1C-vel karöltve év végére ígéri a Men of War címre keresztelt világháborús opuszt. Német, szövetséges és szovjet kampány során írthatjuk az ellent mégpedig európai és észak-afrikai hadszíntereken. A három, történetvezérelt hadjárat összesen 19 küldetést takar, igaz, további 7 bónusz misszót is elővarázsolhatunk, ha kellően ügyesen játszunk.
Az erősnek ígért multiban játszható félként üdvözölhetjük Japánt is, ebből pedig az következik, hogy a Csendes-óceán szigetein is garázdálkodhatunk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)