Hirdetés

Men of War - Vietnam sem ússza meg

|

A sok II: Világháborús kieg után végre modernebb vizekre evez a Men of War.

Hirdetés

Az 1C teljes mellbedobással támogatja a Men of War című eposzát. Nem is akkora baj ez, mert a játék igen jófajta, bár nagyon nehéz is tud lenni. Emiatt nincs is akkora rajongótábora, de úgy látszik akad elég, hiszen itt az újabb kiegészítő.

A minap bejelentett, még II. Világháborús kieg mellett ugyanis készül, a Men of War Vietnam, ami szintén egy önállóan futtatható kiegészítő lesz, méghozzá attól a csapattól, amelyik a Red Tide kiegészítőért felelős. Mivel azt nem volt alkalmam kipróbálni, nem ítélkezem, de az alapjátékban is a kisebb léptékű összecsapások voltak az igazán hangulatosak, amihez nagyszerű terep Vietnam.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)