Hirdetés

Mennyire ismered a hősöket?

|

Válaszolj helyesen három kérdésre három napon át és nyerd meg a négy darab 5000 forintos Libri ajándékutalvány egyikét!

Hirdetés

Remélem, abban mindannyian egyetértünk, hogy olvasni jó dolog. Legyen szó akár a GSO-ról, akár a GameStar magazinról, vagy egy izgalmas regényről. Ehhez a nagyszerű időtöltéshez szeretnénk oly módon hozzájárulni, hogy a Libri könyvesboltjaiban levásárolható ajándékutalványokat sorsolunk ki közöttetek, amiért cserébe nem kérünk egyebet, mint három helyes választ.



Egyet ma, egyet holnap, és egy harmadikat pénteken. Aki mindhárom kérdésre helyesen válaszol, részt vesz a május 23-án hétfőn déli 12 órakor megtartott sorsoláson, és megnyerheti a négy darab 5000 forintos Libri ajándékutalvány egyikét.

Mai kérdésünk Batmanhez, egészen pontosan egyik segítőjéhez kapcsolódik.

Hogy hívták az első, tragikus sorsú Robint?



A helyes megfejtést a „Hősi kérdések, hősies helytállás 1. nap"kezdetű Facebook bejegyzéshez fűzött komment formájában várjuk. A GSO-ra írt kommenteket nem áll módunkban elfogadni. Csütörtökön a „Hősi kérdések, hősies helytállás 2. nap", pénteken pedig a „Hősi kérdések, hősies helytállás 3. nap" bejegyzést keressétek.
Ne feledjétek, a sorsoláson csakis azok vehetnek majd részt, akik péntek éjfélig mindhárom nap mindhárom kérdésére helyesen válaszolnak a GameStar Facebook oldalán!

Kövessétek figyelemmel a GameStar Online-t és a GameStar Facebook csoportját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)