Hirdetés

Mennyit ér egy híres hang?

|

Mit gondoltok, egy híresség hangja hányszorosát éri egy ismeretlen szinkronszínész orgánumának, ha játékokról van szó?

Hirdetés

Egy Reuters cikk szerint az érintettek úgy vélik, hogy akár az ezeszeresét is. A színészek szakszervezetének szabályai szerint ugyanis egy "ismeretlen" szinkronhang standard fizetése 760 dollár egy 4 órás munkáért, ami határozottan komoly összeg. Ugyanakkor a nagyobb nevek nem ritkán öt számjegyű fizetséget követelnek egy olyan munkáért, amelyet talán semmivel nem végeznek jobban, mint a normál béren dolgozó kollégáik. Lev Chapelsky, az egyik szinkronszínészekkel foglalkozó cég igazgatójának elmondása szerint extrém esetekben irreális összegek is felmerülnek: egy meg nem nevezett színész 500.000 dollárt kapott a 4 órájáért.

Szerintetek létezik (létezhet-e) egyáltalán olyan szinkronszínész, aki annyival többet tud nyújtani kollégáinál, hogy kiérdemeljen ekkora összeget?

 

yurilowenthal_n.jpg

 (A képen Yuri Lowenthal látható, aki többek között Perzsia Hercegét szólaltatta meg)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)