Hirdetés

Mennyit kell még várunk a Dragon Age 4-re?

|

A BioWare rajongóknak érdemes lesz kényelembe helyezkedniük: még egy darabig nem fog befutni az új üdvöskéjük.

Hirdetés

Alapvetően az ember azt feltételezné, hogy a Dragon Age 4 az új Mass Effect játék előtt fog befutni. Az Inquistion jóval korábban érkezett, mint a Mass Effect: Andromeda (vagy a Legendary Edition), és a Dragon Age 4 bejelentése is már évekkel ezelőtt megtörtént.

Adná magát, hogy lassan befut a kész termék, de a valóságban nem ilyen egyszerű a helyzet. A VentureBeat jelentése szerint még évekre vagyunk attól, hogy játszhassunk az RPG-vel.

Jeff Grub forrásai azt állították, hogy a Dragon Age 4 jó úton halad afelé, hogy 2023-ban megjelenhessen. Ez persze azt jelenti, hogy még legalább 2 évnyi várakozási idő van hátra, már ha ténylegesen sikerül a csapatnak leszállítania a projektet 2023-ra.

Hirdetés

A GameSpot egyébként megpróbált utánajárni a dolognak, de az EA nem volt hajlandó megerősíteni semmit a megjelenés időszakával kapcsolatban.

Jó esély van rá, hogy a fejlesztési idő az áttervezések miatt nyúlt meg. Korábbi jelentésekből már tudjuk, hogy az EA eltávolítja az összes tervezett többjátékos elemet, és leszámol az olyan adalékokkal, melyek szolgáltatásalapú címet csináltak volna a szerepjátékból. Ezt az Anthem bukásának, és a Jedi: Fallen Order sikerének köszönhetjük, szóval pacsizhat magával a nagyérdemű, hogy sikerült megállítani ezt a mindent elsöpörni látszó multis trendet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sokat kell még várnunk, hogy újra visszatérhessünk szeretett világunkba, de legalább azzal a tudattal fogunk pókot bámulni a sarokban, hogy a végén egy tisztább, klasszikusabb játékélményt kapunk, ami azért már nem is olyan rossz gondolat, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)