Hirdetés

Menő cyberpunk-western kalandnak tűnik a szörnyű nevű ExeKiller

|

Egy független, lengyel játékfejlesztő csapat meglehetősen izgalmas koncepción dolgozik.

Hirdetés

A lengyel Paradark Studio egy nagyon izgalmas játékot mutatott be, ami kedvenc akciójátékaink elemeit szeretné ötvözni. Az ExeKiller nevű FPS egy félig-nyílt világba kalauzol el bennünket, ahol a bolygónk egy poros sivataggá vált, és lebegő autók járják a darabokra tört utakat.

Egy a távoli jövőben játszódó westernt kapunk, amiben egy exekillert alakítunk: egy Helion nevű cégnek dolgozó orgyilkost. A történet során egyre többet tudunk meg saját karakterünkről, aki előtt számos választási lehetőség áll majd.

Hirdetés

A hivatalos közlemény szerint az ExeKiller sztorija aszerint alakul, hogy milyen döntéseket hozunk küldetéseink során. A választásaink nagyban befolyásolhatják a dialógusokat, az NPC-k hozzáállását hősünkhöz, és a történet befejezését. Mindezt egy majdnem nyílt világban tálalják a fejlesztők, amiben rengeteg helyszínt látogathatunk meg, melyeket az Unreal Engine 5 kelt életre.

Az ExeKiller ma megkapta első játékmenet bemutatóját is:

Megjelenési dátum még nincs, de PC-re és új generációs konzolokra is tervezik kiadni. A játékot Steamen már a kivánságlistátokra is feltűzhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)