Hirdetés

Menő poszteren feszítenek a Gotham Knights hősei

|

Nem hagyja a Warner Bros. Interactive, hogy elfeledkezzünk a DC univerzumba helyezett akció-szerepjátékról.

Hirdetés

Október 16-át érdemes mindenkinek bekarikáznia a naptárában, aki közel érzi magához a DC képregényekben debütált, de az évtizedek alatt más médiumokat, köztük a mozifilmeket és a videojátékokat is meghódító karaktereket. Ezen a napon kerül sor ugyanis a 2021-es DC FanDome eseményre, természetesen szigorúan digitális formában.

Meg kell hagyni, elég izgalmas programra számíthatunk, hiszen ismételten megmutatja magát a The Batman, valamint ízelítőt kapunk a Black Adamből, a Flash mozifilmből és a Peacemaker sorozatból.

Hirdetés

Nem marad távol a Rocksteady The Suicide Squad: Kill the Justice League-je, és a Warner Bros. Montréal Gotham Knights-a sem. Az utóbbiból már tavaly közszemlére tettek egy hosszabb, játékmenetet prezentáló videót, azóta pedig kiderült, hogy az Arkham-szériától független, RPG-elemekkel és kooperatív móddal felturbózott kaland során Bruce Wayne tanítványainak szembe kell majd nézniük a Pingvinnel is.

A kép kattintásra megnő.

A Gotham Knighs frissen kiadott plakátján a Batman árnyékából kiszabaduló Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood szerepel balról jobbra haladva. A történet során mindegyiküket irányíthatjuk majd, így négy különböző harcmodort és arzenált ötvözve győzhetjük majd le a gothamiek biztonságát fenyegető gonosztevőket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)