Hirdetés

Merc Elite - a MOBA őrültek új családtagja

|

Új egység érkezik a Merc Elite zsoldosai közé, aki inkább észben erős, mint karban, viszont nagyobb kárt tud okozni, mint egy gépfegyveres baka.

Hirdetés

A BigPoint is beszállt a MOBA versenybe egy igen fura versenyzővel. A Merc Elite amellett, hogy ingyenesen játszható és a klasszikus fantasy világ helyett a közeli jövőt választotta témájának, még ráadásul egy böngészőben is elfut gond nélkül.

A fejlesztők igyekeznek egy mindenki számára könnyen elérhető játékot készíteni, ezzel elősegítve egy nagy és kitartó közösség létrejöttét. A BigPoint nem titkolt célja beszállni az eSport bizniszbe, ezért pedig hajlandó mindent megtenni, ezúttal például tovább bővítette a játszható karakterek számát.

A BigPoint ma bemutatta a Tactician kasztot, ami a harmadik a tervezett ötből, melyek a játék megjelenésekor elérhetőek lesznek. A Recon és a Heavy Gunner után most egy igazi támogató karaktert láthatunk, aki képes önmaga vagy társai köré pajzsot húzni, és ha az sem segít légi támogatást is kérhet. A Tactician felderítheti az ellenséget is így igazán hasznos tagja lehet csapatunknak. A stratégák imádni fogják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)