Hirdetés

Mercenaries 2 - Blow It Up Again DLC konzolokra

|

Mercenaries 2: World in Flames letölthető tartalmakra csaphatunk le, még több detonáció és kifigurázott politikus

Hirdetés

A Mercenaries 2: World in Flames népszerűsítésére összerittyentett angliai benzinosztogató reklámkampányt számos negatív jelzővel lehet illetni, azonban marketingszempontból az Electronic Arts agytrösztjei kétségtelenül elérték céljukat szabotált és tömeghisztériát keltő akciójukkal. Kezdeményezésüket levegőbe röpítette a szenzációhajhász média és a Mercenaries 2: World in Flames neve ringlispíl módjára pörgött. Kontinensünkön szeptember elején került fel a boltok polcaira, eladásai nem karcolták Holdunk felszínét, talán ennek megváltoztatására és az érdeklődés visszaszerzésére bejelentették a Blow It Up Again névre hallgató letölthető tartalmakat, melyben hatalmas meglepetésre újfent robbantgatnunk kell. A PlayStation 3 tulajdonosok már szedhetik a csomagot, az Xbox 360 konzollal rendelkező felhasználóknak néhány napot még türelemmel kell lenniük, ugyanis a bokszos verzió megjelenése december tizennyolcadikán esedékes. A pakkban találhatunk négy vadonatúj játékmódot, néhány politikai személyiséget, ha nem említettük volna a Blow It Up Again kiegészítő teljesen ingyenes. További részletek a mellékelt videóban.

Újra megtölthetitek élettel a Mercenaries 2: World in Flames fórumunkat, ha véleményezitek az új letölthető tartalmakat.

 


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)