Hirdetés

Mercenaries 2 - Elbaltázott reklámfogás

|

Olykor-olykor előfordul, hogy egy jópofa és ártalmatlan reklámkampány váratlan, és kellemetlen következményekkel jár.

Hirdetés

Ezúttal az Electronic Arts marketingesei fogtak mellé, amikor azzal a stílusos ötlettel áltak elő, hogy 20.000 angol font értékben osztanak szét benzint, a venezuelai fiktív olajkrízist feldolgozó Mercenaries 2: World in Flames-t népszerűsítendő.

benzin1.jpg


Az akció reggel fél hétkor indult, de 11 óra után nem sokkal le kellett álniuk, a helyi lakosok és a munkába igyekvő emberek felháborodása miatt. Történt ugyanis, hogy az ingyen tankolni kívánó autósok tömege miatt komoly dugó alakult ki az észak-londoni Finsbury Park környékén. A körzet parlamenti képviselője, Lynne Featherstone felszólította a kiadót, hogy kérjen elnézést az emberektől az őket ért kellemetlenségek miatt, s felelőtlenségnek nevezte, hogy London utcáin venezuelai benzinlázadásra emlékeztető hangulatot teremtettek. A kampány félbeszakítása pillanatáig mintegy 13.000 font értékű benzint sikerült szétosztani.

benzin2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)